Corona update 14-10-2020

Dinsdagavond 13 oktober, is er wederom een persconferentie geweest van premier Mark Rutte. Tijdens deze persconferentie zijn nieuwe maatregelen afgekondigd met vergaande consequenties, ook voor sport- en beweegaanbieders zoals sportverenigingen, zwembaden en fitnessclubs. Met deze brief informeren wij u over de belangrijkste maatregelen en wijzigingen. De genomen maatregelen gelden voor tenminste vier weken. Over twee weken analyseert het kabinet de effecten van de maatregelen.

Lees meer

Ommenkids Kennismaking BMX De Bissinghcrossers

Inmiddels is het coronavirus alweer een tijd onderdeel van ons dagelijks leven. Gelukkig worden langzamerhand steeds meer activiteiten, onder strikte voorwaarden, mogelijk. Zo mag de jeugd inmiddels, onder bepaalde voorwaarden, weer trainingen volgen. Voordat het virus uitbrak waren wij volop in de voorbereidingen voor de promotie van Ommenkids.nl. Helaas heeft de uitvoering hiervan niet volledig plaats kunnen vinden.

Nu meer ruimte is ontstaan willen wij graag nog twee gratis kennismakingslessen geven onder leiding van Dave van Vlimmeren.

Wie durft de stoere uitdaging aan te gaan om met een BMX-fiets vanaf de startheuvel de baan rond te fietsen met de nodige bulten en kombochten.

Lees meer