Corona update 14-10-2020

Dinsdagavond 13 oktober, is er wederom een persconferentie geweest van premier Mark Rutte. Tijdens deze persconferentie zijn nieuwe maatregelen afgekondigd met vergaande consequenties, ook voor sport- en beweegaanbieders zoals sportverenigingen, zwembaden en fitnessclubs. Met deze brief informeren wij u over de belangrijkste maatregelen en wijzigingen. De genomen maatregelen gelden voor tenminste vier weken. Over twee weken analyseert het kabinet de effecten van de maatregelen.

Per 14 oktober 22.00 uur gelden de volgende belangrijke maatregelen 

  • De kantine is gesloten, hiermee ook het toilet, ga vooraf thuis naar het toilet.
  • T/m 17 jaar mag gewoon getraind worden. Binnen en buiten gelden geen belemmeringen qua groepsgrootte of onderlinge afstand;
  • Voor 18 jaar en ouder geldt dat men buiten mag trainen in groepjes van 4 personen met 1,5 meter afstand en inachtneming van de coronamaatregelen, verspreid over het sportveld;
  • Tijdens de trainingen mag er geen publiek aanwezig zijn, kinderen mogen afgezet worden bij de poort. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de ouders waar jullie wachten totdat je kind klaar is met trainen. Maar zorg dat je wel bereikbaar bent en binnen 5 minuten terug op de baan kunt zijn in geval van nood!
  • Iedere fiets moet voorzien zijn van de naam van de rijder en het telefoonnummer van de ouder/verzorger die bereikbaar is. Graag dit aan de achterzijde van het stuurbord plakken.
  • Het BMX terrein is voorlopig alleen toegankelijk voor rijders, trainers en bestuurders/toezichthouders.