Introductie vereniging

FCC de Bissinghcrossers is een BMX vereniging die op een moderne en sportieve manier jongeren in staat wil stellen om met veel plezier zich binnen de BMX sport kunnen ontplooien in sportiviteit en prestatie. Onze focus ligt hierbij op de leeftijdsgroep 6 tot 27 jaar. FCC de Bissinghcrossers zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie de KNWU en bij de Nederlandse Fietscross Federatie NFF.

Het motto van onze vereniging is: “Sportief plezier van Parc Fermé tot Finish”.

FCC de Bissinghcrossers is een BMX vereniging die naast veel plezier de jongeren een passende sportieve uitdaging biedt. Wij streven ernaar om een sportieve en moderne vereniging te zijn die in haar activiteiten en beleid rekening houdt met de eigen- en sociale leefwereld van haar rijders.

FCC de Bissingcrossers heeft als training en wedstrijd locatie het Sportpark Westbroek te Ommen. We maken hier gebruik van een BMX baan met 5m startheuvel. De BMX baan waar trainingen worden gedaan, wordt er ook op landelijk en regionaal niveau wedstrijden gereden.

Op deze website vindt u informatie aangaande BMX sport in het algemeen al ook specifieke vereniging informatie. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.