Trainingen

Op de volgende dagen is er training op de baan in Ommen.

Dag/groep

Trainer

Reserve

Maandag groep 1    (18.30-19.30)

Rinke Tempert / Robert Stappenbeld


Maandag groep 2    (19.30-21.00)

Robert Stappenbeld / Rinke Tempert
Woensdag groep 2  (18.45-20.45)

Jan Geerling / Nick Geerling

Wilco van Dongen

Donderdag groep 1 (18.30-19.30)

Vincent Huisjes


Donderdag groep 2 (19.30-21.00)

Dave van Vlimmeren

Vincent Huisjes

De woensdagavond training is bedoeld voor gevorderde wedstrijdrijders die vaker trainen dan 2 maal per week (voor Ommen leden groep 2). De minimum leeftijd voor deze groep is 12 jaar. 
Naast "baantraining" word er, afhankelijk van de periode in het jaar, ook getraind op andere elementen zoals core stability en plyometrics. De training duurt 2 uur. Om deze redenen is de training minder geschikt voor jongere en/of onervaren crossers.

Als je geen lid bent van de Bissinghcrossers Ommen dan mag je na overleg met de trainers eventueel meetrainen tegen vergoeding van €2,50 per training.

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de training bij de baan aanwezig bent, dat je fiets gecontroleerd is en dat je spullen voor elkaar zijn.

Kennismakingstrainingen, zie "Beginners Informatie".

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

De woensdagavond training is bedoeld voor gevorderde wedstrijdrijders die vaker trainen dan 2 maal per week (voor Ommen leden groep 3). De minimum leeftijd voor deze groep is 12 jaar. Naast "baantraining" word er, afhankelijk van de periode in het jaar, ook getraind op andere elementen zoals core stability en plyometrics. De training duurt 2 uur. Om deze redenen is de training minder geschikt voor jongere en/of onervaren crossers. Als je geen lid bent van Ommen dan mag je na overleg met de trainers eventueel meetrainen tegen de gebruikelijke vergoeding.