Corona update 15-12-2020

Maandagavond 14 december, heeft premier Mark Rutte verscherpte maatregelen aangekondigd. Het aantal coronabesmettingen is weer gestegen. Extra maatregelen zijn nodig om de druk op de zorg en ziekenhuizen te verlagen. Daarom is besloten om weer in een lockdown te gaan. De verscherpte maatregelen die gelden sinds donderdag 19 november 22.00 uur komen te vervallen.

Lees meer

Ommenkids Kennismaking BMX De Bissinghcrossers

Inmiddels is het coronavirus alweer een tijd onderdeel van ons dagelijks leven. Gelukkig worden langzamerhand steeds meer activiteiten, onder strikte voorwaarden, mogelijk. Zo mag de jeugd inmiddels, onder bepaalde voorwaarden, weer trainingen volgen. Voordat het virus uitbrak waren wij volop in de voorbereidingen voor de promotie van Ommenkids.nl. Helaas heeft de uitvoering hiervan niet volledig plaats kunnen vinden.

Nu meer ruimte is ontstaan willen wij graag nog twee gratis kennismakingslessen geven onder leiding van Dave van Vlimmeren.

Wie durft de stoere uitdaging aan te gaan om met een BMX-fiets vanaf de startheuvel de baan rond te fietsen met de nodige bulten en kombochten.

Lees meer