Corona update 15-12-2020

Maandagavond 14 december, heeft premier Mark Rutte verscherpte maatregelen aangekondigd. Het aantal coronabesmettingen is weer gestegen. Extra maatregelen zijn nodig om de druk op de zorg en ziekenhuizen te verlagen. Daarom is besloten om weer in een lockdown te gaan. De verscherpte maatregelen die gelden sinds donderdag 19 november 22.00 uur komen te vervallen.

Per dinsdag 15 december 00:00 uur zijn de volgende maatregelen voor de sport van kracht:

  •  De kantine is gesloten, hiermee ook het toilet, ga vooraf thuis naar het toilet.
  •  Voor kinderen t/m 17 jaar geldt dat er buiten getraind kan worden. Er gelden geen belemmeringen qua groepsgrootte of onderlinge afstand;
  •  Voor 18 jaar en ouder geldt dat men buiten mag trainen in groepjes van 2 personen met 1,5 meter afstand en inachtneming van de coronamaatregelen, verspreid over de bmx-baan, dit is exclusief de trainer;
  •  Tijdens de trainingen mag er geen publiek aanwezig zijn, kinderen mogen afgezet worden bij de poort. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de ouders waar jullie wachten totdat je kind klaar is met trainen. Maar zorg dat je wel bereikbaar bent en binnen 5 minuten terug op de baan kunt zijn in geval van nood!
  •  Iedere fiets moet voorzien zijn van de naam van de rijder en het telefoonnummer van de ouder/verzorger die bereikbaar is. Graag dit aan de achterzijde van het stuurbord plakken.
  •  Het BMX terrein is voorlopig alleen toegankelijk voor rijders, trainers en bestuurders/toezichthouders.